Firmaets historie

​Ib Karlskov Transport A/S blev etableret i 1974 af Ib Karlskov. Med en baggrund som lastvognsmekaniker, samt et par års erfaring som chauffør, blev dette sammen med flid, hårdt arbejde og en vision for at skabe sit eget, grundstenen i virksomhedens tilblivelse.

Sammen med sin kontoruddannede hustru, Elsebeth Karlskov med ansvar for bogholderiet, byggede de sammen en virksomhed op fra bunden, som senere skulle vise sig at blive videreført af deres sønner.

Firmaet blev startet fra privatboligen i Børkop Kommune, senere flyttede firmaet dog til Søndermarksgården.

​Da pladsen her blev for trang købte man i 1995 Børkop Erhvervspark A/S på Industrivej i Børkop, hvor et glidende generationsskifte påbegyndtes.

Virksomheden har siden starten varetaget temperaturregulerede transportopgaver. Dog har særligt transport af planter og blomster siden starten været den primære transportopgave for firmaet. Dette har gjort at Ib Karlskov Transport i dag har godt 45 års erfaring med blomsterkørsel, og næsten 50 års erfaring med temperaturfølsomt gods.

I 2005 startede byggeriet af nuværende domicil på Nordensvej i Taulov. En placering i hjertet af Danmark, en hurtigere adgang til motorvejsnettet og de mange destinationer rundt omkring i Danmark og udlandet. Korrekt håndtering af varerne og leveringsoverholdelse har altid været, og er stadig Ib Karlskov Transports kernekompetence.

Og med et nyt og større lager, samt bedre faciliteter, har virksomhedens nye bopæl været med til at statuere en ny tid i firmaets historie. Adressen danner på dagen i dag stadig rammenerne for Ib Karlskov Transport A/S.

Søren Karlskov er uddannet lastvognsmekaniker, Jens Karlskov er uddannet speditør. Begge har kvalifikationsbevis og generationsskifte er effektueret den 1.5.2005.​

Den 1.5.2007 overtog Jens Karlskov firmaet totalt, mens Søren Karlskov fortsatte i firmaet med ansvaret for værkstedet og en plads i bestyrelsen.

​Virksomheden varetager stadig opgaver med blomsterkørsel, fødevarer samt andet temperaturfølsomt gods.

Ib Karlskov Transport har en mission om altid at levere temperaturfølsomt gods rettidigt og med respekt for varen, for altid at sigte efter den højeste kundetilfredshed.

Derfor stiler vi altid efter at være det mest pålidelige og sikre valg når dine varer skal nå sikkert frem til tiden.