Om os:​

​Dine behov og ønsker til transport er i fokus hos IB Karlskov Transport A/S. En tæt dialog, effektivt og stærkt engagement hos alle medarbejdere danner grundlaget for samarbejdet med vores kunder.

Vi løser alle former for nationale og internationale transporter og er specialiseret i termins- og temperaturregulerede transporter.

Vi råder over en ny og moderne vognpark med fokus på arbejdsmiljø og C02 udledning.

Alle enheder er udstyret med flådestyringssystemer hvilket giver os mulighed for effektiv og optimal planlægning.

Vi vægter nytænkning, innovation og menneskelige relationer. Virksomhedens succes bygger på god dialog mellem kunder og medarbejdere. 

I 2006 flyttede vi til vort nyopførte domicil på et 60.000 m2 sikret og indhegnet areal. Vi har de mest optimale faciliteter for lager, distribution og udlejning.​ 

​Beliggenhed

Med vores unikke beliggenhed i Danmark C ved Taulov Transportcenter, der har status som Core Rail/Road/Terminal/Logistik Platform ved E45 er der stor fleksibilitet, hvor vore egne og ind chartrede køretøjer kan parkere på vores arealer, der er indhegnede og videoovervågede. 

Her har chaufførerne mulighed for at foretage hvil og behytte toilet- og bade faciliteter. Her er udendørs rygerum og der står cykler til fri afbenyttelse. 

Miljø

Alle biler har den højeste miljønorm. Dette har, udover at være en fordel for miljøet, også en fordel for kunderne. Det skyldes, at flere EU-lande i dag opkræver vejskat for lastbiltransporten. Foruden akselantal gradueres efter Euronorm og jo højere Euronorm jo lavere vejskat.

Uddannelse

EU-direktiv om efteruddannelse er som bekendt trådt i kraft i 2009. Det betyder, at chaufførerne sikres generel opkvalificering, som gerne skulle bidrage til øget trafiksikkerhed, bedre trafikadfærd og sikkerhed for erhvervschaufførerne tilligemed øget fokus på brændstofforbrug.

Alle vore chauffører har således denne 37 timers efteruddannelse, som opgraderes hvert femte år.​